המצרכים:
1 ק"ג חזה עוף
4 שיני שום
צרור פטרוזיליה
מספר עלי נענע
מספר עלי בזיליקום
מיץ מלימון בינוני אחד ובערך אותה כמות מים
2 כפיות בהרט
2 כפיות דבש
חצי כפית כמון
פלפל שחור, מלח
אופן ההכנה:
מנקים קילו חזה עוף וחותכים לפרוסות
שוטפים צרור עלי פטרוזיליה, מספר עלי נענע ובזיליקום וקולפים 4 שיני שום.
מכניסים הכל למעבד מזון
סוחטים לימון אחד ומוסיפים
מוסיפים בערך אותה כמות מים
2 כפיות בהרט
2 כפיות דבש
חצי כפית כמון
פלפל שחור ומלח
מעבדים הכל במעבד מזון ומשרים את העוף למספר דקות
מחממים מחבת עם קצת שמן,
צולים את העוף כ-3 דקות מכל צד
Comentarios