המצרכים:
1.2 ק"ג חזה עוף
כוס וחצי בורגול
מספר גבעולי סלרי (עם העלים)
כ-3 בצלים
מלח, פלפל
שמן
אופן ההכנה:
משרים את הבורגול (לפחות לחצי שעה)
חותכים את חזה העוף, הבצל וגבעולי הסלרי לקוביות
קוצצים את עלי הסלרי
מטגנים את הבצל
מוסיפים את הסלרי
מוסיפים את קוביות חזה העוף
מכינים את הבורגול: (די דומה לאורז, אבל הרבה יותר קל ומותר לפתוח את הסיר באמצע)
שמים קצת שמן בסיר, מטגנים קלות את הבורגול המושרה מוסיפים כוס וחצי מים על כל כוס בורגול מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש.
מבשלים כ-20 דקות – כדאי לפתוח מדי פעם ולבדוק מה המצב בסיר, אם הבורגול כבר כמעט מוכן ויש עדין מים, להשאיר את המכסה פתוח.
מסדרים בסיר שכבות של תערובת החזה עוף ושל הבורגול (כדי להקל על הערבוב)
מערבבים ומגישים.
Commentaires