(מתאים לשתי תבניות אינגליש קייק)
המצרכים:
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה
3 ביצים
2 שקיות סוכר וניל
גביע גבינה לבנה
3/4 כוס שמן
כוס סוכר
כוס אגוזי מלך קצוצים
6-8 כפות סוכר חום (הכהה ביותר)
סירופ מייפל (רצוי אמיתי, אבל אפשר גם סירופ בטעם מייפל)
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות
מכניסים את הביצים למיקסר ומקציפים (אין צורך להפריד)
(כאן השתמשתי בביצים מאוד קטנות אז שמתי 4 במקום 3)
מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל
מוסיפים את השמן
מוסיפים את הגבינה והקמח+אבקת אפיה לסירוגין
משמנים שתי תבניות ומחלקים ביניהן את הבלילה
מערבבים את הסוכר החום ואגוזי המלך
זורים על העוגות בנדיבות
מכניסים לתנור לכ30-40 דקות, עד שקיסם הננעץ יוצא יבש. לא מכבים את התנור עדין.
מוציאים את העוגות –
שופכים סירופ מייפל על העוגה ובצדדיה (בתבנית חד"פ "מפשקים" את דפנות התבנית). כ-8 כפות לכל עוגה.
מכניסים לתנור לעוד כ-3 דקות.
Comments