המצרכים:
2 ביצים
כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום
1 שקית סוכר וניל
0.5 כוס שמן
1 מיכל שמנת חמוצה
1.5 כוסות קמח
1.5 כפיות אבקת אפיה
כ-100 גרם פקאן סיני
כ-8 כפות סירופ מייפל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
מרסקים 100 גרם פקאן סיני
מערבבים במיקסר את הביצים (בלי להפריד)
מוסיפים כוס סוכר לבן, חצי כוס סוכר חום ושקית אחת של סוכר וניל
מוסיפים חצי כוס שמן
מוסיפים כוס וחצי קמח מנופה
וכפית וחצי אבקת אפיה
מוסיפים מיכל שמנת חמוצה
משמנים שתי תבניות אינגליש קייק
ומוזגים את העיסה לתוכן
הערה: העוגות קצת יותר נמוכות מתבנית אינגליש קייק, לכן אפשר להכפיל את הכמות ולאפות ב-3 תבניות
(אבל לדעתי אין צורך)
מפזרים את הפקאן הסיני מעל
אופים כ-40 דקות ב-180 מעלות
כשהעוגה חמה, שופכים סירופ מייפל, בערך 4 כפות על כל עוגה
Comments