המצרכים:
(מתאים לתבנית סיר פלא אחת או ל-2 תבניות אינגליש קייק )
200 גר' חמאה
3 ביצים
2 שמנת חמוצה/יוגורט/אשל
1.5 כוסות סוכר
2.5 כוסות קמח
2.5 כפיות אבקת אפיה
כוס אגוזים קצוצים
2 כפות קינמון
חצי כוס סוכר (נוספת)
קורט מלח
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
מכניסים אגוזי מלך לשקית ומועכים באמצעות כוס
מוסיפים חצי כוס סוכר ו-2 כפות קינמון ומערבבים
חותכים את החמאה לקוביות קטנות
מערבבים במיקסר חמאה וסוכר עד שמתקבל קרם
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה
מנפים את הקמח ומערבבים עם אבקת האפיה והמלח
מוסיפים קמח ויוגורט/שמנת/אשל לסירוגין, מתחילים ומסיימים בקמח
מוסיפים את תערובת האגוזים, סוכר וקינמון
משמנים 2 תבניות אינגליש קייק (או תבנית סיר פלא) – באמצעות שמן ספוג בנייר סופג,
או ששמים קצת חמאה בכל תבנית, מכניסים ל2-3 שניות לתנור ומוציאים, ואז מורחים על פני התבנית באמצעות נייר סופג
מוזגים ל2 תבניות אינגליש קייק (או לתבנית סיר פלא) ומכניסים לתנור לכ-50 דקות (עד שקיסם הננעץ יוצא יבש)
Comentarios