המצרכים:
(להכפיל פי כמה שרוצים..)
על כל 2-3 גזרים בינוניים
ביצה אחת
כף שטוחה של קמח
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח
פלפל שחור
פפריקה חריפה
אופן ההכנה:
מקלפים את הגזרים
ומגרדים בפומפיה גסה.
מוסיפים את המלח, סוכר, פלפל, פפריקה, קמח וביצים
ומערבבים עד שנוצרת עיסה.
מחממים שמן חצי עמוק
כשהשמן רותח בוזקים לתוכו כורכום (כן כן!)
יוצרים קציצות ממש ממש דקות (אזהרה: אחרת הגזר לא מספיק להתרכך והקציצה "חיה")
מכניסים לשמן וכשהצבע משתנה הופכים לצד השני.
Comments