top of page

תבשיל בשר וירקות

  • תמונת הסופר/ת: shikook
    shikook
  • 9 במרץ 2011
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 25 באוג׳ 2020


המצרכים:

(מתאים לסיר לחץ לפחות 7 ליטר)

0.5 קילו בשר לגולש חתוך לקוביות (אפשר גם הרבה יותר (ולחזק את התיבול), עבור כמויות כפי שמפורטות כאן – יש הרבה יותר ירקות מבשר, בערך 1:8)

4 בצלים גדולים

2 שומר

7-9 גזרים

7-9 גבעולי סלרי

7-9 תפוחי אדמה בינוניים

8 שיני שום

2 כפיות טימין

מספר עלי רוזמרין

2 עלי דפנה

מלח, פלפל

שמן

כוס מים


ree

אופן ההכנה:

חותכים את הבצל לקוביות גדולות,


ree

חותכים את הגזר


ree

הסלרי


ree

השומר


ree

תפוחי האדמה (לשמיניות- שישיות, תלוי בגודל)


ree

מקלפים את שיני השום

שמים שמן בסיר ומטגנים קלות את כל סוגי הירקות בזה אחר זה


ree

חותכים את הבשר לקוביות


ree

מטגנים קלות באש גבוהה עד שישנה את צבעו


ree
ree

מכניסים הכל חזרה לסיר (על אש גבוהה),

מוסיפים את שיני השום שלמות,

מערבבים בכוס מים רותחים, 2 כפיות טימין, מלח, פלפל, מספר עלי רוזמרין ו-2 עלי דפנה.


ree

מוזגים את הכוס לסיר


ree

ree

(אפשר לטעום את אחד הירקות ולראות אם התיבול משביע רצון)

סוגרים את סיר הלחץ ומשיאירים על אש גבוהה עד שהלחץ עולה,


ree

מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כשעה.

מצננים את הסיר במים ופותחים בזהירות לאחר שהלחץ יורד


ree

ree

ree

ree

תגובות


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn
bottom of page