top of page

מרק אפונה

  • תמונת הסופר/ת: shikook
    shikook
  • 18 בפבר׳ 2011
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 25 באוג׳ 2020


המצרכים:

1 שקית אפונה קפואה

2 בצלים

מספר גבעולי סלרי (אפשר גם כמה עלים)

מלח, פלפל

קצת שמן


ree

אופן ההכנה:

חותכים את הבצלים לקוביות


ree

שמים קצת שמן בסיר אחד ומטגנים את הבצל

מרתיחים מים בסיר אחר ומוסיפים את האפונה לאחר הרתיחה


ree

חותכים את גבעולי הסלרי ומוסיפים לסיר עם הבצל


ree

כעבור מספר דקות בודקים אם האפונה כבר רכה (לא מעוכה, אבל רכה)

דגים כשני שליש מהאפונה באמצעות כף מחוררת ושמים במעבד מזון


ree
ree

מעבדים עד לקבלת מחית


ree

את יתר המים והאפונה שופכים בזהירות לסיר עם הבצל וסלרי (אפשר בהתחלה באמצעות ספל עם ידית)

אם רוצים – מוסיפים גם מספר עלים של סלרי


ree

מוסיפים את המחית למרק ומערבבים היטב


ree

מתבלים במלח ופלפל


ree

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn
bottom of page