top of page

סלמון בשום ורוזמרין

  • תמונת הסופר/ת: shikook
    shikook
  • 11 במאי 2011
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 25 באוג׳ 2020


המצרכים:

4 חתיכות של פילה סלמון

15-20 שיני שום

מספר ענפי רוזמרין

מעט שמן זית

מלח


אופן ההכנה:

חורצים חריצים עמוקים בדג (לא לחתוך לגמרי)


ree

מורחים מעט שמן זית על הדג ובין החריצים

מקלפים את שיני השום ומכניסים אותן לחריצים בדג


ree

מניחים את ענפי הרוזמרין


ree

מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לכ-20 דקות


ree

מסירים את המכסה ומעלים לחלק העליון של התנור לעוד כ-5 דקות.


ree

(מי שאוהב את הדג יבש יכול להשאיר אותו עוד מספר דקות בתנור ללא כיסוי)

תגובות


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn
bottom of page