top of page

עוגת פקאן ומייפל

  • תמונת הסופר/ת: shikook
    shikook
  • 12 בפבר׳ 2011
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 26 באוג׳ 2020


המצרכים:

2 ביצים

כוס סוכר לבן

חצי כוס סוכר חום

1 שקית סוכר וניל

0.5 כוס שמן

1 מיכל שמנת חמוצה

1.5 כוסות קמח

1.5 כפיות אבקת אפיה

כ-100 גרם פקאן סיני

כ-8 כפות סירופ מייפל


ree

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות

מרסקים 100 גרם פקאן סיני

מערבבים במיקסר את הביצים (בלי להפריד)


ree

מוסיפים כוס סוכר לבן, חצי כוס סוכר חום ושקית אחת של סוכר וניל


ree

ree

מוסיפים חצי כוס שמן


ree

ree

מוסיפים כוס וחצי קמח מנופה

וכפית וחצי אבקת אפיה


ree

מוסיפים מיכל שמנת חמוצה


ree

משמנים שתי תבניות אינגליש קייק

ומוזגים את העיסה לתוכן


ree


הערה: העוגות קצת יותר נמוכות מתבנית אינגליש קייק, לכן אפשר להכפיל את הכמות ולאפות ב-3 תבניות

(אבל לדעתי אין צורך)

מפזרים את הפקאן הסיני מעל


ree

ree

אופים כ-40 דקות ב-180 מעלות


ree

כשהעוגה חמה, שופכים סירופ מייפל, בערך 4 כפות על כל עוגה


ree

ree

תגובות


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn
bottom of page