top of page

חזה עוף ובורגול

  • תמונת הסופר/ת: shikook
    shikook
  • 15 בפבר׳ 2011
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 25 באוג׳ 2020


המצרכים:

1.2 ק"ג חזה עוף

כוס וחצי בורגול

מספר גבעולי סלרי (עם העלים)

כ-3 בצלים

מלח, פלפל

שמן


ree

אופן ההכנה:

משרים את הבורגול (לפחות לחצי שעה)


ree

חותכים את חזה העוף, הבצל וגבעולי הסלרי לקוביות



ree

ree

ree

קוצצים את עלי הסלרי


ree

מטגנים את הבצל


ree

מוסיפים את הסלרי


ree

מוסיפים את קוביות חזה העוף


ree

מכינים את הבורגול: (די דומה לאורז, אבל הרבה יותר קל ומותר לפתוח את הסיר באמצע)

שמים קצת שמן בסיר, מטגנים קלות את הבורגול המושרה מוסיפים כוס וחצי מים על כל כוס בורגול מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש.


ree

מבשלים כ-20 דקות – כדאי לפתוח מדי פעם ולבדוק מה המצב בסיר, אם הבורגול כבר כמעט מוכן ויש עדין מים, להשאיר את המכסה פתוח.

מסדרים בסיר שכבות של תערובת החזה עוף ושל הבורגול (כדי להקל על הערבוב)



ree

ree

ree

מערבבים ומגישים.


ree

תגובות


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn
bottom of page