top of page

עוף בתבלינים


המצרכים:

1 בצל גדול

2 תפו"א בינוניים (לא חייבים)

6-7 שוקי עוף

קצת שמן

2 כפיות בהרט

2 כפיות קארי

1 כפית כמון

0.5 כפית פלפל שחור

0.5 כפית מלח

קורט קינמון



אופן ההכנה:

חותכים את הבצל לקוביות



מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה עם שמן




מערבבים את התערובת עם הבצל החתוך



אם רוצים לשים בתחתית גם תפו"א, פורסים אותם לפרוסות בעובי כס"מ אחד, מערבבים גם אותם ומסדרים בתחתית התבנית.



מערבבים גם את שוקי העוף ומסדרים אותם מעל תפוחי האדמה



כעבור שעה מסירים את המכסה, אפשר בשלב הזה ליצוק קצת מהרוטב ולהחזיר לתנור ללא מכסה לעוד כ-20 דקות




24 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn
bottom of page