top of page

פרגיות בשרי ופטריות

  • תמונת הסופר/ת: shikook
    shikook
  • 5 במאי 2011
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 25 באוג׳ 2020


המצרכים:

3 בצלים בינוניים

סלסלה וחצי של פטריות

5-7 פרגיות

כ-30 עגבניות שרי תמר

0.5 כפית קימל טחון

1 כפית כמון

0.5 כפית קארי

0.5 כפית פלפל שחור

1/2 כפית קינמון

3/4 כפית מלח

1.5 כפית סוכר

שמן


אופן ההכנה:

חותכים את הבצל לרצועות


ree

ומטגנים


ree

חותכים את הפטריות לפרוסות


ree

מטגנים


ree

מוסיפים בחזרה את הבצל


ree

בינתיים חותכים את העגבניות לרבעים או שישיות


ree

מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן


ree

ree

מוסיפים כפית וחצי סוכר

מנקים את הפרגיות מעצמות/ חלקים לא לעיסים,


ree

מערבבים בקערה מעט שמן עם חצי כפית קימל, כפית כמון, חצי כפית קארי, חצי כפית פלפל שחור ושלושת רבעי כפית מלח.

מורחים את הפרגיות בשמן וצולים על מחבת פסים כ-2-3 דקות מכל צד


ree

ree

מוסיפים למחבת עם הירקות ומערבבים.


ree

ree

ree

אם רוצים מוסיפים עוד קצת מלח לירקות


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn
bottom of page