top of page

אורז לימון הודי

  • תמונת הסופר/ת: shikook
    shikook
  • 18 בינו׳ 2011
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 25 באוג׳ 2020


המצרכים:

כוס וחצי אורז

כ- 50 גר' בוטנים

1-2 פלפל חריף

1 בצל

מיץ מלימון אחד

כפית זרעי חרדל

קצת כוסברה

כפית סוכר

כפית כורכום/קארי

מלח לפי הטעם


אופן ההכנה:

מכינים אורז לבן רגיל ופורסים על מגש לקירור

חותכים בצל לרצועות קצרות


ree

סוחטים מיץ מלימון אחד ומוסיפים לו כפית סוכר וקצת מלח ומערבבים


ree

חותכים פלפל חריף (החל מחצי פלפל ועד כמה חריף שרוצים…)


ree

מחממים קצת שמן במחבת

מוסיפים כפית זרעי חרדל


ree

מוסיפים את הבוטנים ומערבבים (לא כדאי לשרוף יותר מדי)


ree

מוסיפים את הבצל

את הפלפל


ree

את מיץ הלימון עם הסוכר והמלח וכפית שטוחה של קארי/כורכום


ree

ree

ואת הכוסברה


ree

מוסיפים 2 כפות מים ומשאירים על האש לעוד כ-2 דקות

מוסיפים את האורז המקורר ומערבבים


ree

ree

תגובות


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn
bottom of page